Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

PORUKE DA OSTANU TRAJNO ZAPISANE


ПОРУКЕ ДА ОСТАНУ ТРАЈНО ЗАПИСАНЕ

Ово Сазнање није за сваког Сапијенса, који је погрешно програмиран тако да замишља да је Он сам центар Космоса, И да све почиње Јуче и завешава се Сутра. 

1.Физички Свет наше Планете, је 3Д позорница на којој главне улоге имају Рептили и Хибриди, а епизодне Сапијенси, као „сточна фарма“. Сценарио пишу у Астралу ( 4Д ) Бића вишег реда, а Програм одређује  Творац  у Менталном Пољу из центра наше Галаксије. Свети Дух преко Етарског Поља ( Простор сам по себи ) преноси програм Оца, а Син(ови) из виших димензија, врше контролу примене. То је шема коју треба знати у Школи Живота на овој 3Д Планети  -  ко  хоће да спасе Душу и пређе у виши разред обуке! За већину Сапијенса ово је обична глупост и зато је предвиђена Реинкарнација, као процес безбројних поправних испита у 3Д реалностима ове и других Планета.  Увек из почетка и све теже!!!

2.На врху пирамиде Власти ове ЗД планете, налазе се Рептилоиди - Језуити и Илуминати ( Звер са два рога) , Хазари су Извршиоци налога. То траје од Сумерских Богова Анунакија и Семирамиде, која се удала за рођеног сина Нимрода у Вавилону. Газде Језуита и Илумината су Дрaко рептили ( Пали Анђели  или  Демони ) из 4Д доњег Астрала. У овом трећем макро - геолошком  циклусу наше Планете, ми Лиријански Сапијенси смо  „сточна фарма“  и полигон за разне генетске и менталне експерименте. Наше Биопоље је њихова храна, које Демони активирају преко негативних Мисли, Речи и Дела. Адреналин је храна за Рептиле, а крв и жљезде за Хибриде. То је узрок СВИХ патњи нас Сапијенса. Ускоро долази Расплет  у коме ће бити  јасно о чему се ради. Али нажалост Епилог за многе Сапијенсе остаје неизвестан!!!

3.У  Монтаук Пројекту, базираном на открићима Вилхелма Рајха ( који је ликвидиран  због проналаска Оргонског Генератора ) и Теслиног Генератора  Нултог  Времене   из 1920 године, Фон Нојман је за Владу САД, радио програмирање људи са 1.68 ГХз у импулсима од 7.8 МХз са радаром типа САГЕ. Неочекивано се отворио Прозор  у Хиперпростор - из кога је изашао  тип  из Филаделфиског Експеримента после 40 година и  један УФО  који је пратио тај експеримент и био усисан у Временску дилатацију. Тако је Монтаук пројекат дошао до столице за појачавање мисли. То је био почетак за Времеплов, кији сада Хибриди користи за Холограме Виртуелне Реалности и обликовање Будућности!  Тако је почела игранка са  Силама Творца и Душе, коју сада играју Демони и Хибриди  са Сапијенсима!

4.ВОДА је живи „течни кристал“ који одржава  живот! Када се умивамо водом, треба да помоњемо Оца, Сина и Светога Духа. Тако сами себе КРСТИМО и штитимо од Демона. Исто то се дешава и када себе крстимо са ТРИ ПРСТА, јер стављамо на себе ЗАШТИТНИ КОД 3 на 4 степен, а то је број 81 – колико има основних стабилних елемената материје ( од Водоника до Бизмута ), који чине сав материјални свет око нас на овој Планети. Од којих су Отац, Син и Свети Дух обликовали све што постоји у 3Д реалности. Исти геометриски исказан симбол је и ПИРАМИДА  са четири једнакострана троугла на квадратној основи ! 

5.Највећа Победа Лиријанског Сапијенса - Човека  је када истера или отера Демоне од себе и од своје породице, што је и био основни Циљ мисије Исуса Христа,  Ем-ану-ила ( Има Божанско Знање ) да покаже Људима ко су Демони и шта раде! Изгон Демона постиже се самоконтролом Мисли, Речи и Дела. Тада  је  Човек спасао Душу, што је основни разлог Живота. Прелазак у виши разред обуке!  Али што је више Демона, то је постизање овога циља све теже. Они преко Мисли заводе људе и тако од Бога краду Душе за своје потребе. Зато треба  активност Мозга задржавати што је могуће дуже у  Алфа ритму  7 – 12 Хз   што одсликава ( СМИРЕНОСТ ДУШЕ ) и бирати друштво смирених људи , јер „ са ким си - онакав си“ !

                                                      Нека нас чува УМ - Удружена Мисао

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP