Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

КО ЈЕ СТВОРИО НАШУ ВАСИОНУ ?


КО ЈЕ СТВОРИО НАШУ ВАСИОНУ ?ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


ТЕМА О КОЈОЈ ЋЕ У НАСТАВКУ ТЕКСТА БИТИ РЕЧ, ЈЕ ОСНОВНО ПИТАЊЕ КОСМОЛОГИЈЕ И КОСМОГОНИЈЕ, НА КОЈЕ НАША РАСА САПИЈЕНСА, НА САДАШЊЕМ СТУПЊУ РАЗВОЈА НЕ МОЖЕ ДА ОДГОВОРИ, МОГУЋЕ СУ РАЗНЕ ПРЕДПОСТАВКЕ, АЛИ СЕ ОДГОВОР КРИЈЕ ИЗА ЗАВЕСЕ НЕПОЗНАВАЊА И ЛОШЕГ РАЗУМЕВАЊА ПОЈАВА И ПРОЦЕСА У ОКРУЖЕЊУ. ДАЛИ ЈЕ РАЗЛОГ ТОМЕ ОГРАНИЧЕНОСТ НАШЕ ПЕРЦЕПЦИЈЕ ИЛИ  ЈЕ ТО ПОСЛЕДИЦА НАМЕРНО ПОГРЕШНОГ УСМЕРАВАЊА ПРОЦЕСА САЗНАВАЊА, НЕ МОЖЕ СЕ ПОУЗДАНО УСТАНОВИТИ.


ОД НАС ЈЕ ЧАК И СКРИВЕНА СКОРО ДОКАЗАНА ЧИЊЕНИЦА ДА СМО ВЕРОВАТНО ПЕТА ИЛИ ШЕСТА ЦИВИЛИЗАЦИЈА НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ, КОЈА СВОЈ РАЗВОЈ ПОЧИЊЕ ИЗ ПОЧЕТКА, ПОСЛЕ ВЕЛИКИХ КАТАСТРОФА, КОЈЕ СУ ИЗБРИСАЛЕ СВАКИ ТРАГ И КОНТИНУИТЕТ САЗНАЊА И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА. У ПИТАЊУ СУ  ЦИКЛИСИ ОД НЕКОЛИКО МИЛИОНА ЗЕМАЉСКИХ ГОДИНА.


КАДА ЈЕ РЕЧ О МЕРЕЊУ ВРЕМЕНА ЗА МАТЕРИЈАЛНЕ СТРУКТУРЕ, КОРИСТЕ СЕ АСТРОНОМСКИ ПАРАМЕТРИ  ВЕЗАНИ ЗА РОТАЦИЈУ ЗЕМЉЕ ОКО СВОЈЕ ОСЕ , ОКО СУНЦА И СУНЦА ОКО ЦЕНТРА ГАЛАКСИЈЕ. ПРИ ТОМЕ СЕ СТАЛНО КОРИСТЕ ОРБИТЕ ПОЗИЦИОНИРАНЕ У РАВНИ, АЛИ ТО ЈЕ НЕТАЧНА ПРЕДСТАВА, ЈЕР СЕ УСТВАРИ РАДИ О СПИРАЛАМА, ЗАТО ШТО СЕ ОВА КРЕТАЊА ДЕШАВАЈУ У ПРОСТОРУ. 


ИСТО ТАКО СЕ НЕ УЗИМАЈУ У ОБЗИР ВИБРАЦИОНА СТАЊА МАТЕРИЈАЛНИХ СУБЈЕКАТА И ЕНЕРГЕТСКИХ ПОЉА У ПРОСТОРУ У КОМЕ СЕ ДЕШАВАЈУ ОВЕ ПОЈАВЕ И ПРОЦЕСИ. НА ПРАГУ СМО САЗНАЊА ДА ЈЕ ПОЈАВА ВРЕМЕНА У ПОДСВЕТЛОСНИМ ВИБРАЦИЈА РАЗЛИЧИТА ОД ОД ОНИХ КОЈИ СЕ ДЕШАВАЈУ У РЕАЛНОСТИМА НАДСВЕТЛОСНИХ БРЗИНА. ТАМО СЕ ПОЈАВЕ ИСПОЉАВАЈУ САСВИМ ДРУГАЧИЈЕ НЕГО У НАШЕМ ОКРУЖЕЊУ, А МОГУЋЕ ЈЕ ДА ВРМЕ И НЕ ПОСТОЈИ ИЛИ СЕ МАНИФЕСТУЈЕ У СУПРОТНОМ СМЕРУ?


ОВО СУ БИЛЕ НЕКЕ НУЖНЕ НАПОМЕНЕ, ДА БИ СЕ ИЗЛАГАЊЕ КОЈЕ СЛЕДИ, РАЗУМЕЛО БОЉЕ И СА ВИШЕ ТОЛЕРАНЦИЈЕ ОЦЕНИЛА РЕЛЕВЕНТНОСТ ИЗЛОЖЕНИХ ЗАПАЖАЊА И ЗАКЉУЧАКА. НА ПИТАЊЕ: КО ЈЕ СТВОРИО НАШУ ВАСИОНЕ, НАЈЧЕШЋЕ СЕ СУСРЕЋЕМО СА ТРИ КАТЕГОРИЈЕ ОДГОВОРА. ОНА ЈЕ НАСТАЛА САМА ОД СЕБЕ, ЊУ ЈЕ СТВОРИО БОГ ИЛИ НА ТО ПИТАЊЕ СЕ НЕ МОЖЕ ДАТИ ОДГОВОР. ДА БИ СЕ БЛИЖЕ УПОЗНАЛИ СА БОГАТИМ СПЕКТРОМ ИНТЕРЕСАНТНИХ РАЗМИШЉАЊА , ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО СПОТ У ПРИЛОГУ, ПА ЗАКЉУЧАК ДОНЕСИТЕ САМИ ИЛИ У ДИЈАЛОГУ СА ПРИЈАТЕЉИМА.


ПОСЛЕ ПОЛА ВЕКА ИСТРАЖИВАЊА, ПИСАЦ ОВИХ РЕДОВА ЈЕ УЗ ПОМОЋ УЧИТЕЉА ИЗ ДРУГЕ ДИМЕНЗИЈЕ, УСПЕО ДА СЕ У ГРАНИЦАМА СВОЈИХ МЕНТАЛНИХ МОЋИ ОДУЖИ И СТИХОВАНО ПРИКАЖЕ СВОЈЕ ОТКРИЋЕ СА КОМЕНТАРИМА У ПРОЗИ, ПО КОМЕ ЈЕ И ОВАЈ САИТ ДОБИО ИМЕ.
И ДАЉЕ ПОГЛАВЉА КОЈА СЛЕДЕ........


УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !

Территория заблуждений 13. Правда о сотворении мира 

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP